Recensies

Leuke Workshop

Rated 5 out of 5
2 months ago

Hele leuke workshop hoopers mogen volgen bij Raymund en Manuela, ze zijn heel ontspannen en duidelijk, foutjes mogen gemaakt worden waar ik heel fijn in begeleid werd. Super locatie en veel enthousiasme.

Ricky AweSome

workshop hoopers gevorderden

Rated 5 out of 5
3 months ago

Deskundige trainers die weten waar ze mee bezig zijn. Zeer gedreven en weten goed over te brengen wat je waarom zou moeten doen. Heel leerzaam en interessant. Heb met mijn 2 honden genoten en komen zeker nog een keer terug.

wilma

Hartstikke leuke en welkome ervaring met Hoopers Limburg

Rated 5 out of 5
3 months ago

Op zoek naar een leuke sport voor onze Whippet Colin, hebben wij deelgenomen aan de workshop ‘kennismaking met Hoopers’ die gegeven werd door Raymund en Manuela. Kort samengevat: wij zijn heel hartelijk ontvangen door ervaren trainers met passie voor deze sport en een zeer positieve benadering richting hondjes (en baasjes :-)).

Wij hebben de smaak te pakken en gaan verder met de basiscursus Hoopers!

Linda

Toppers

Rated 5 out of 5
4 months ago

Twee gedreven trainers die op een aangename manier het beste uit je hond en jezelf proberen te halen.

Ik train al een tijdje hoopers en agility bij hun met m’n border collie Ozzy.

Bart Schepers

Super tevreden

Rated 5 out of 5
4 months ago

Dit topteam traint al een dik jaar mijn stuiterbal Kaya (border collie) en haar baasje in zowel de Agility als ook de Hoopers. We hebben flinke vooruitgang geboekt en ik kan hun dan ook super aanbevelen aan iedereen die echt met zijn hondje wil trainen op een fijne manier en ook iets wil bereiken.

Saskia
informatie@hooperslimburg.nl