Recensies

Super geslaagd!

Rated 5,0 out of 5
6 months ago

Hele leerzame en gezellige dag geweest vorige week (kennismaking workshop).

Er is eerst een stukje theorie gegeven en hierna zijn we lekker aan de slag gegaan.

Raymund en Manuela hebben zichtbaar passie voor hun vak en de honden. Ze zijn vooral gericht op de positieve aandacht richting de hond en baas. Dit maakt het leren alleen maar leuker!

De moeilijkheidsgraad wordt telkens aangepast op de hond als individu. Vind de hond iets moeilijk? Geen probleem met engelen geduld lukt het uiteindelijk vaak toch nog!

Bedankt voor de leuke en gezellige middag!

Winneke en Paco

Enthousiast

Rated 5,0 out of 5
6 months ago

Leerzame en gezellige zondagmiddag gehad.

Fijne en duidelijke uitleg, Manuela en Raymund zijn goede instructeurs.

Nogmaals dank jullie wel voor de fijne middag en zeker tot snel!!!

Sonja Faya

Workshop Kennismaking

Rated 5,0 out of 5
11 months ago

Leuke en een leerzame zondagmiddag gehad. Ik stond er versteld van hoe snel hond Suus het oppikte, ondanks dat zij echt een stuiterbal is. En dat dit ook goed te doen is zonder dat we een puppy cursus of gehoorzaamheidscursus gevolgd hebben.

De uitleg en aanwijzingen die door Raymund werd gegeven zijn duidelijk, het resultaat is direct zichtbaar.

Het was gewoon top!

Sandra

Leuke workshop

Rated 5,0 out of 5
11 months ago

Leuke mensen.

Veel geleerd zowel ik als Max. Het was een leerzame middag.

Top

Miranda

Tolles Training, tolle Trainer!

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Kompetent, freundlich. Hoopers wird leicht erklärt und hat jeden Teilnehmer dort abgeholt, wo er steht. Man wird motiviert über sich selbst hinaus zu wachsen. Danke!

Wir kommen gerne wieder!!!!

Daniela

2e keer

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Voor de 2e keer deelgenomen aan de workshop voor gevorderden. En er gaat zeker nog een 3e keer volgen. De uitleg en aanwijzingen die door Raymund en Manuela gegeven worden zijn duidelijk, het resultaat is direct zichtbaar. Het wordt gedreven en met passie uitgelegd. Weer veel geleerd en een leuke middag gehad. Thuisgekomen gaan de honden moe en voldaan “uit”

Ook de zelfgemaakte cake was met passie gebakken.

Wilma

Geweldige ervaring

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Ik train sinds enige tijd bij Manuela en Raymund. De kundige en rustige werkwijze past heel goed bij mij en mijn hond Molly. Wij genieten van iedere les. Het is zeker een aanrader voor iedere hondeneigenaar die plezier wil beleven met zijn hond.

Paula

Enthousiast

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Op 5 maart heb ik meegedaan aan de workshop voor beginners. Ik dacht dat het nooit zou lukken met mijn stuiterbal, maar hij deed het heel goed en vond het leuk. Echt een aanrader voor stuiterballen. We werden in 2 groepen van 4 ingedeeld waardoor je snel aan de beurt was. Manuela en Raymund zijn beide ervaren, gedreven, maar vooral heel kalm. Er was voldoende ruimte voor vragen e.d. Het was een leuke middag en heel goed verzorgd. Ik ga hier zeker mee door.

Carolien Lemmens

Verrassend veel geleerd

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Ondanks dat ik dacht dat puber Bowie van 14 maanden zijn oren niet meer weet te gebruiken, heeft hij in deze workshop verrassend veel geleerd. Leuk om op deze manier samen bezig te zijn. Je moet niet denken dat alleen de hond moet werken.

Moe, vies maar zeker voldaan tijd om na te denken over een vervolg.

Carol Heylighen

Leuke leerzame workshop

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Vanmiddag een erg leuke en leerzame kennismaking workshop hoopers gehad.

Raymund en Manuela zijn goede en duidelijke instructeurs, waar ik en Mila ( labradoodle) veel van geleerd hebben. We zijn erg enthousiast geworden en gaan hier zeker mee verder.

Joyce sturms

Kennismaking met hoopers

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Leuke leerzame middag gehad. Zeer verbaasd hoe mens en dier samenwerken. Ben zeer verbaasd hoe snel de de hond het oppikte. En dat dit ook goed te doen is zonder dat we een puppy cursus of gehoorzaamheidscursus gevold hebben. Het was echt een topmiddag!

Vivian Lotz

Super leuke, leerzame middag gehad

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Samen met mijn 2 andere vriendinnen en onze 3 hondjes een zeer leuke en leerzame middag mogen beleven. Een middag waar ruimte was voor nieuwe ervaringen, plezier en vooral ook leerzame momenten waarin hond en baasje aan elkaar gespiegeld werden! Trots op wat we samen in een middag als team bereikt hebben en daarnaast een hele gezellige dag gehad. Zeker een aanrader om eens te proberen onder goede begeleiding, aangepast op zowel hond als baasje. Ik zou hier zeker een vervolg aan willen geven met mijn border collie Nova (teefje, 3 jaar oud)

Juliette

Leuke Workshop

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Hele leuke workshop hoopers mogen volgen bij Raymund en Manuela, ze zijn heel ontspannen en duidelijk, foutjes mogen gemaakt worden waar ik heel fijn in begeleid werd. Super locatie en veel enthousiasme.

Ricky AweSome

workshop hoopers gevorderden

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Deskundige trainers die weten waar ze mee bezig zijn. Zeer gedreven en weten goed over te brengen wat je waarom zou moeten doen. Heel leerzaam en interessant. Heb met mijn 2 honden genoten en komen zeker nog een keer terug.

wilma

Hartstikke leuke en welkome ervaring met Hoopers Limburg

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Op zoek naar een leuke sport voor onze Whippet Colin, hebben wij deelgenomen aan de workshop ‘kennismaking met Hoopers’ die gegeven werd door Raymund en Manuela. Kort samengevat: wij zijn heel hartelijk ontvangen door ervaren trainers met passie voor deze sport en een zeer positieve benadering richting hondjes (en baasjes :-)).

Wij hebben de smaak te pakken en gaan verder met de basiscursus Hoopers!

Linda

Toppers

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Twee gedreven trainers die op een aangename manier het beste uit je hond en jezelf proberen te halen.

Ik train al een tijdje hoopers en agility bij hun met m’n border collie Ozzy.

Bart Schepers

Super tevreden

Rated 5,0 out of 5
1 year ago

Dit topteam traint al een dik jaar mijn stuiterbal Kaya (border collie) en haar baasje in zowel de Agility als ook de Hoopers. We hebben flinke vooruitgang geboekt en ik kan hun dan ook super aanbevelen aan iedereen die echt met zijn hondje wil trainen op een fijne manier en ook iets wil bereiken.

Saskia
informatie@hooperslimburg.nl